Hyppää pääsisältöön
Image
Asiakas käyttää omaks.fi-palvelua puhelimella.

Vastaanotoillamme on ruuhkaa

26.10.2022

Sairaanhoitajan chat-vastaanotollemme voi tällä hetkellä joutua jonottamaan pitkään. Pahoittelemme tilannetta. Uutisessa kerromme, kuinka voit saada jonotusaikaa lyhyemmäksi itsellesi sekä muille.

Yhteydenottojen määrät sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisillemme ovat olleet kasvussa ja tästä syystä vastaanottomme ovat päässeet ruuhkautumaan. Erityisesti tilanne koskettaa sairaanhoitajan anonyymiä chat-vastaanottoa, jolle on raportoitu yli tunninkin jonotusaikoja. Olemme pahoillamme tilanteen johdosta ja teemme töitä, jotta jonotusaikaa saataisiin lyhennettyä.

Muistutamme myös asiakkaita, että mikäli olet jo jättänyt Jyväskylän terveyspalveluiden puhelinpalveluun takaisinsoittopyynnön, odotathan takaisinsoittoa. Asiointi chatissamme ei poista sinua takaisinsoiton jonosta ja ruuhkat kasvavat entisestään.

Vinkkejä asiakkaillemme

  • Tutustu ammattilaisiimme ja palvelutarjontaamme palvelumme-sivuilta. Asiointi nopeutuu, jos asiasi voi hoitaa joku muu ammattilaisistamme kuin sairaanhoitaja.
  • Klikkaa chatbot Helpotista "palvelumme"-painiketta, jolloin pääset halutessasi suoraan muiden ammattilaistemme kuin sairaanhoitajien vastaanotolle. 
  • Sairaanhoitajille, sosiaaliohjaajille, elämäntapaohjaajalle, fysioterapeutille ja ehkäisyneuvontaan voit myös varata videovastaanottoajan etukäteen. Ajanvarausohjeet löydät täältä.
  • Omaolo.fi tarjoaa oirearvioita, jotka kertovat tarvitseeko oireesi ammattilaisen apua. Tarvittaessa sinut ohjataan eteenpäin ammattilaiselle.

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme kärsivällisyydestänne.