Hyppää pääsisältöön
Image
Piirretty kuva: hahmo mietteliäänä peiton alla

Sosiaaliohjaajamme apunasi

04.06.2021

Elämä ei ole aina helppoa. Tukea pieniin ja suuriin haasteisiin tarjoavat OmaKS:n sosiaaliohjaajat.

Sosiaaliohjaajaan voit olla yhteydessä, jos tarvitset ohjausta ja tukea elämän eri tilanteissa. Yhdessä sosiaaliohjaajan kanssa voit miettiä vaikkapa arjen asioita tai kriisitilanteita.

Aiheena voi olla esimerkiksi työttömyys, taloudelliset ongelmat, yksinäisyys tai muut huolet. Kannustamme ottamaan yhteyttä matalallakin kynnyksellä. Sosiaaliohjaaja ohjaa sinut tarvittaessa eteenpäin muihin palveluihin.

Sosiaaliohjaajamme Sonja ja Kyösti ovat tavoitettavissa joka arkipäivä klo 8.00–16.00. Heidät löydät chat-ikkunasta oikeasta alakulmasta, nimimerkin antamisen jälkeen valitse ”Keskustele ammattilaisen kanssa”. Halutessasi voit myös etsiä sosiaaliohjaukseen liittyviä neuvoja chatbotiltamme Helpotilta.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jolloin he ovat sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä. Lähipäivinä aukeaa myös kiireettömän videovastaanoton ajanvaraus. Sosiaaliohjaajan palvelut ovat käytössä Jyväskylän julkisten terveysasemien, Hankasalmen sekä Uuraisten asiakkaille. Asiointi on maksutonta.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä.